CONSUM CONSCIENT 2: Ei, saps què transforma el teu consum?

NECESSITEM TOT ALLÒ QUE COMPREM? ENS IMPORTA EL QUÈ PENSIN ELS ALTRES? HEM PENSAT EN LES CONSEQÜÈNCIES DEL NOSTRE CONSUM A L’ALTRA BANDA DEL MÓN?

Segona part del taller “Consum conscient”. Ara observarem les conseqüències:

Xerrada/debat per a reflexionar sobre el consumisme promogut per les empreses i mitjans audiovisuals. Identificar l’impacte de les decisions personals en l’entorn: conseqüències mediambientals i en clau de drets humans:

· Análisi  a la nostra  pròpia societat.
· Anàlisi en clau de context global.

Explicarem els impactes directes de productes en concret a països com el Congo, Senegal, Llatinoamèrica, Bangladesh, la Índia, Turquia o la Xina. (Coltan, cobalt, alvocat, la roba, xocolata) i obrir els ulls a tota aquesta informació, producte de la qual causa gran part de les migracions. Per a més informació, consulteu la fitxa:

Durada: 1h – 1:30h.
Destinataris: 3r i 4t d’ESO.
Material: ordinador, projector i equip de so

X