Neix el ‘Cor de dones’, una coral que vol crear vincles entre dones d’orígens, realitats i edats diverses a Manresa

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 24 de setembre. No caldrà tenir coneixements previs de música o cant coral per cantar a la coral. En total es faran 8 sessions cada dimarts al matí durant els mesos d’octubre i novembre a la Casa Flors Sirera

L’Ajuntament de Manresa iniciarà aquest octubre el projecte ‘El Cor de dones’ a la Casa Flors Sirera, un espai coral dirigit per la cantant Selma Bruna, component del trio d’arrel Marala.

‘El cor de dones’ vol anar més enllà de la música i esdevenir també un punt de trobada entre dones des d’on teixir vincles, expressar-se, cuidar-se i empoderar-se. Una proposta que acollirà a dones d’orígens, realitats i edats divereses. Un espai des del qual compartir amb confiança i seguretat per promoure la reflexió sobre el paper de la dona i l’origen de les injustícies i desigualtats.

La música aporta un llenguatge universal que enllaça diferents realitats i experiències vitals per poder crear un espai comú on es treballin relacions horitzontals i on la diversitat no sigui cap frontera sinó riquesa col.lectiva.

Fins al 24 de setembre restarà obert el procés d’inscripció per a totes les dones que hi estiguin interessades. No es demanarà tenir coneixements previs de música o cant coral. Les inscripcions es podran fer presencialment a la Casa Flors Sirera, trucant al 93 872 44 96 o enviant un correu electrònic a florssirera@ajmanresa.cat

Aquesta proposta és una iniciativa de la consultora de cultura transformadora, Cultura del Bé Comú, i compta amb la participació de diferents regidories i serveis de l’Ajuntament de Manresa: Regidoria de Cooperació i Casa Flors Sirera, Cultura i Festes, Manresa Jove i SIAD. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Informació:

  • 8 sessions
  • Els dimarts de 10 a 11.30h
  • Del 5/10 al 23/11
  • A Casa Flors Sirera (c/ de Les Saleses, 10 Manresa)
  • Per proposar un altre horari o consultar algun dubte podeu trucar al 93 872 44 96 (Casa Flors Sirera)
X