Educació en valors i cultura de pau

Pla d’Educació per al desenvolupament

Els canvis que aspirem viure les societats del segle XXI depenen essencialment de les prioritats i estils de vida de les persones que hi formem part. Si volem construir unes relacions estre països respectuoses i que ens facin sentir ciutadans i ciutadanes globals, és urgent crear condicions per incidir en l’autoconeixement, la interacció enriquidora i la capacitat d’analitzar el món. El Pla d’Educació per al desenvolupament és aquest full de ruta que facilita eines per analitzar les actituds personals, el nostre impacte en la cohesió social i  la nostra coresponsabilitat en el que avui és el món.

Trobaràs propostes adaptades a diferents públics i interessos.

Les activitats del Pla es porten a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Tallers a les escoles i instituts

Plantem llavors per promoure persones compromeses amb crear societats equilibrades i justes.

Volem ser aliats de l’educació en valors que es realitza als centres educatius. Per aquest motiu oferim activitats que faciliten l’obertura de la mirada al món i el paper que podem tenir cada persona en la millora del nostre entorn.

La metodologia és participativa i vivencial i podeu sol·licitar els tallers de forma gratuïta.

I si vols que treballem algun tema específic sobre pau, drets humans i/o prevenció de conflictes, també ens pots contactar per treballar conjuntament la proposta. Sol·licituds a eduperlapau@ajmanresa.cat 

Podeu consultar el continguts al següent enllaç:

Vols conèixer què fem als centres educatius?

No Title

Al nostre planeta tot està connectat. Cada vida depèn de les altres. I cada organització que treballa per la justícia obre una nova porta al món. Aquest vídeo comparteix la feina d’Educació per la Justícia Global que fa més de 10 anys realitza la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera amb la participació d’infants, educadores, activistes, entitats i institucions de de Manresa, de Catalunya i d’altres països.

_J7Y3842

Formació i Propostes als Barris/Moviment de lleure

Perquè no només l’escola educa, tenim molts altres espais de la ciutat enriquidors on poder organitzar activitats o col·laborar en les seves propostes. Si vols organitzar formació en Cultura de Pau als grups on participes, pots comptar amb les activitats de la Casa Flors Sirera: interculturalitat, consum conscient, drets humans, comunicació no violenta… podem fer un taller “a mida” de les vostres necessitats. Contacta’ns.

Mostra de The Li/ea/ving Project a Manresa

X